millised on parimad adventure touring rehvid?

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Re: millised on parimad adventure touring rehvid?

Lugemata postitus Postitas Prets »

randel kirjutas: 16 Apr 2020, 08:56

Ma olen KTM 950 SUperEnduro all kaks jooksu Motoz Desert HT-sid ära kulutanud. Tagumine kestis kuskil 6-7000km, esimene tublisti rohkem. Pidamisega jäin väga rahule, sobis nii asfaldile kui metsa. Suurim puudus oli tohutu veeremüra otse sõites, nii kui ratas kaldu, oli vaikus. Müra oli nii tugev, et isegi kõvemal kruusateel oli kuulda.

Nii, sain ka nüüd peaaegu lõpuni oma Motoz Desert HT tagant ära sõidetud. Kestis ta mul küll kaunis vähe, ligi 3000 kilti ainult, aga 701 all ongi raske mingit kestvust oodata, liiga lõbus ratas :ner:
Müra on tõesti päris kohutav otse sõites, aga nagu mainitet, siis natukesegi kalde all on kohe läinud. Veab kõigest läbi nagu loom, aga tegu on päris pehme klotsiga rehviga ja asfaldil oli kohati hirmutav suurema kalde all.
Selguse huvides pean mainima, et õnnestus ka auk sisse saada kruusateel mingilt kivilt. Ja mitte niisama, vaid võttis ka lohvi läbi. Samuti oli rehv juba ostes parajalt kõver omadega, seega tasakaalustada teda oli paras piin väidetavalt.

Maksis too rehv Tartust Wild Ridersist 85 euri, selle raha eest rehvi küll ja veel.

(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”