Honda hornet cb 600 f esiamortide eemaldamine

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Honda hornet cb 600 f esiamortide eemaldamine

Lugemata postitus Postitas will111 »

Eks igasugust kino võib teha. Kunagi ammu on samuti kombineeritud ja pullitud igatmoodi...paraku on ka juhtunud, et need konstruktsioonid on alt vedanud :D
Üldiselt mina ei soovitaks sedasi jamama hakata, eriti kui pole varem midagi sellist teinud. Ja veel teadmiseks, amortide kätte saamiseks tuleb esiratas enamasti ikkagi üsna korralikult maast lahti saada. Seal päris 5cm reeglina ei piisa + väga halb on amorti alumisest triplist kätte saada kui toru amulise otse ja maa vahel on vaid sent paar.

Mina panen rattad garaazis alati esmalt tagant korraliku puki peale, et nad ilusti kenasti 90 kraadi all oleks ja püsti seisaks sõltumatult sellest, mis seal ees otsas teed. Alles seejärel tõstan esiotsa nii kõrgele kui tarvis.
Lisaks, kodustest vahenditest rääkides. Ma teen neid töid küll praktiliselt igapäevaselt ja igasugustel erinevatel ratastel ka, kuid näiteks rattavõlli lahti keeramiseks ja kätte saamiseks vajalikke vahendeid ei saa küll reeglina väga "kodusteks" nimetada.

Aga edu meisterdamisel! Ja kui tundub ikkagi keeruline siis kirjuta mulle, paari päeva pärast oleks aega see töö vajadusel ära teha

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”