Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 487 korda
Tänatud: 590 korda

Re: Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

No ainult tolliga oleks olukord, kus tsiu-plekk-pong oleks ka peale tolli maksu tasumist odav sõiduk aga samas ei vasta ühelegi euroopa tavamõistusega võetavale kriteeriumile või kvaliteedile. Mõõtmise nõue on tõhusam. (Ma ei õigusta USA turule tehtud BMW küljepeeglilt E tähise otsimist aga saan suures pildis aru, miks see nii on. Mul oleks ka üks regi, mida ma väga USAst omale tahaks aga vat selle va tüübikinnituse pärast ei saa. Selle sama sõiduki üks versioon on tehtud nii USA kui EU turule aga suurem versioon ainult USA turule aga ma tahaks just seda suuremat.

No tõenäoliselt saaks aru ka sinisest vilkuvast suunast ja tõenäoliselt ka jumal teab mis muudest märguannetest.
St lampide värvus, eredus, paiknemine teatud tolerantsides on mu arust suht õigustatud nõue. Libedaga tippides pidurdav ja samal ajal suunda näitav mikiauto näeb tagant ausaltöeldes välja nagu massi juhe oleks kuskilt roheliseks läinud ja tuled põlevad läbi üksteise.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”