Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
ranel kirjutas: ↑23 Juul 2020, 13:19Madlobster kirjutas: ↑23 Juul 2020, 09:14Tänavu on juba lõhutud palju tsikleid ja viidud pea samapalju sohvreid kiirabiga tohtri manu.
See siin kiremine, mina, mina, mina ja minu isa on sama totter nagu see nõue
Pidurivoolikute rõhutaluvust võiks ka mingi bribooriga testida, äkki läheb järgmisel ristmikul lõhki.
Sa ikka saad aru, et kogu aeg on pidurdustest olnud? Kuidas nüüd järsku sellest nii suur probleem on saanud. Eksamil pead kiirusel 50km/h tegema, ülevaatusel pidi varasemalt kiirusel 30kmh/h joonte vahel pidama jääma. Nüüd pidurda omale sobival hetkel. Tegelikult läks pidurite kontroll lihtsamaks, kuna kadus reageerimise aja faktor ja ometi on ilmunud nüüd hädaldajad välja. On ka olemas rullikutega ülevaatuspunktid, mingu siis sinna ülevaatusele. Aga vaja ikka hädaldada ja nutta, kuidas kõik keeruline ja kõik liiga teevad.
Sa ikka saad aru, et 7 aasta ja 10+ ülevaatuse käigus on pidurdamist minult mingite joonte vahel nõutud 1 korra vaid? Samas linnas, kus Sa elad. Kuidas nüüd järsku sellest nii suur probleem on saanud. Kas tsiklid ei saa pidama, et peaks süsteemi muutma või mis?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.