Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
ranel
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
Mistõttu jääbki tegelikult kolm varianti, miks osade jaoks see nii suur probleem.
a) ratas pole tehniliselt korras
b) puuduvad oskused, mistõttu A kategooria masin on potentsiaalne tapariist antud kasutaja käes. Nagu mu isa kirjeldas, et oleks saanud ka mootorratta load, kui oleks viitsinud ühest platsi servast teise sõita.
c) tervislik seisund ei vasta mootorrattaga sõitmiseks (ala ei saa pidurit korralikult vajutada vms), mistõttu A kategooria masin on potentsiaalne tapariist antud kasutaja käes.
Mina tegin load 2010.a aastal ja kogu aeg on olnud nn. pidurduskatse. Nüüd lisandus lihtsalt mõõteseade juurde. Kui ma saan oma vana 1 supportiga ees mitas e07 rehvid all tunduvalt alla maksimaalse maa pidama, saavad seda teha ka teised.
Kui ei, siis ratas korda teha või täiendkoolitusele.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.