Tehnoülevaatus
Re: Tehnoülevaatus
Minu kommentaar käis 2 minutit kestnud üv kohta, ja oli ikka selline naljaga pooleks ka. Lisaks arvasin, et üv maksab 35-40eur. Tegelikult paljudes punktides see vist ongi kallim kui 19e?!
Aga noh olgem ausad, kindlasti mitte rohkem kui naljaga pooleks see väide ei olnud ka sest reaalselt see mootorratta ülevaatus on ikkagi täielik nali, mitte miski mida saaks lugeda kuskilt otsast tööks. Mis tehnika? Siis kui mina veel arvasin, et sellist protseduuri tasub tegemas käia, ei aetud ratast enamasti ruumi sissegi. Ja ei kasutatud mitte ÜHTEGI tehnikat! See, et nüüd mõeldi välja mingisugune utoopiline idiootsus, kinnitati üks jubin kuskile tsikli külge ja punktid sundisid inimesi oma tolmuste platside peal külge maha panema...ma ei nimetaks seda tehnikaks.
Aga selles osas olen nõus, et ega nende idiootsuste eest, mida seal tehakse ei ole kindlasti mitte 100% vastutavad selle viimase astme onklid ehk tegijad. Suures osas ikka mingid muud onklid, kes erinevaid idiootsusi välja mõtlevad. Kuid eks palju on ka tõlgendamise küsimust. Teisest küljest - nagu näha siis fakt on see, et inimeste kogemused erinevate punktidega on siiski väga erinevad. Ja mitte ainult tehtud tööga, vaid ka suhtumise ja suhtlemise koha pealt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.