Tehnoülevaatus

tige.tiit

Re: Tehnoülevaatus

Lugemata postitus Postitas tige.tiit »

memento13 kirjutas: 17 Juul 2020, 18:02

Näiteks Ehitajate tee ülevaatuspunktis mõõdetakse mürataset. Mu Husvarna 701 Supermoto Akrapovic db-killeritega andis 103db ja kukutati läbi. Imelik on see, et mõõdeti õues, kõrval tihe liiklus. Ratta väljalase ka täiesti algupärane, ei ole midagi sealt eemaldanud, täpselt nii nägu uuena ostes sain. Db-killer isegi needitud.

Lisaks ei sobinud, et passis ratas 2-kohaline, aga mul kõik kaassõitja instrumendid eemaldatud ja ilma aukudeta siledam sabaplastik pandud. Lisaks puudus tagumine helkur ja tagumine rehv kulunud. Küsimuse peale, et mis puudused minimaalselt kõrvaldama peaks, et ülevaatuse läbi saaks, vastati, et kõik.

Vaielda ei viitsinud, järgmine kord teen ülevaatuse mujal (olgugi et seal samas oleks korduv tasuta).

Huvitav, et Ehitajate teel mul samadele vigadele juhiti tähelepanu (rehvid kulunud, kaassõitja asjad eemaldatud, puudu helkur + paar pisiasja veel) aga kuigi tühjad torud, keegi midagi ei mõõtnud ja läks (napilt) läbi. Oleneb ülevaatajast vist.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”