Hälvik- Mootorratturid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Mulle hüppas ka üks bike üleeile õhtul mingi 17.30 paiku Tallinna ringteel, enne Kanama silda, nii moodi kõrvale,et midagi ei suutnud aru saada. Vennal tõeliselt vedas, sest plaanisin just rida vahetada,et sillale minna. Suund siis Saku poolt Keila poole. Mu enda autol oli püsikaga kiirus 116(kaamerast vaatasin üle)ja tüüp pani sellise pauguga mööda,et isegi pardakaamerast ei ole võimalik ei marki ega numbritki tuvastada. Sillale jõudes ta suts pidurdas,sest üks auto jäi ette ja siis kohe sellest paremalt mööda,kuigi ka seal paremas reas oli auto. Oleks ma murdosa sekundist enne rida vahetanud,oleks see debiilik nii enast kasti ,kui minu auto sodiks sõitnud. Ma ei näinud seda lolli peeglist,sest ta tuli ilmselt parema rea servas ja oli selle Jälgimäe ristmiku juures oleva lauge kurvi sujuvalt sirgeks sõitnud.No kiirus oli üle 200, see on selge,aga palju ta täpselt oli pole ilmselt olulinegi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.