Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Honda XR
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 83 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Kraavik kirjutas: ↑08 Juul 2020, 10:04Jäi veits arusaamatuks, kustkohast siis see tsiklist üldse välja ilmus, kui ristmikul pööret oodates oli su paremal käel pereauto ja tsiklit üldse näha polnud? Ristmikul teadupärast eessõitvast sõidukist möödasõitu sooritada ei tohi ja kui tsikkel just sinu taga polnud ning peale vasakpööret enne sind reavahetust ei alustanud, siis kust krt ta sinna tekkis ???
See jäi mullegi arusaamatuks, kuskohast ta sinna tekkis ja eks ma sellepärast oma esimeses postituses mainisingi, et võiks ju vaadata tsiklimehe videot ja saaks asja selgeks. Praegu ma igaks juhuks päris 100% ei välistaks, et viga oli minupoolne ja vabandus on ootel.
Kortermajade juurest ta justkui ei tulnud sest intsident oli minuarust enne seda burksiputkat ja kui ka oleks olnud otse peale seda, siis sealt putka juurest väljakeerates pead niikuinii andma teed kõigile, kes teel liiguvad hoolimata sellest, mis manöövreid nad seal sooritavad. Neid mehi, kes selle burksiputka juurest teele keerava kurvi mootorrattaga ca 70 km/h võtaksid, vist eestis palju pole.
Pigem tundub mulle tõenäoline, et oli Tammsaarel foori taga kusagil minust tagapool ja keeras peale kurvi võtmist korralikult lahti (a'la, et mingist suvalisest fordijunnist lendan mööda nagu naksti), sest selles kohas asumiseks, kus ta oma signaali andmise hetkel oli, pidi ta kas füüsika või liiklusseadusi päris märkimisväärsel määral rikkuma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.