Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Honda XR
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 83 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Ei tea numbrit ja kui ka teaks, siis otsiks pigem inimese lihtsalt välja ja küsiks, milles ta mure oli, mitte ei hakaks politseid tülitama.
Põhimõtteliselt võis mingi uuem Gixxer olla, aga ma ei ole mootorrataste osas selline spetsialist, kes ühe pealevaatamisega neid identifitseeriks. Ära tunneks komplekti (ratas/juht) küll.
Ega ma väga täpselt nagu aru ei saagi, mis mootorratturile muret valmistas. Omastarust nagu ei teinud mingeid erilisi manöövreid...
Situatsioon:
Tulin Tammsaaret mööda Järvevana poolt ja jäin vasakpoolsesse pöörderitta seisma esimese autona. Parempoolses pöördereas oli mingi "hall, metallik pereauto". Kuna järgmise (jalakäijate) foori taga paistis vasakpoolses reas auto seisma ja seal läheb foor roheliseks umbes siis, kui Tammsaarelt sõpakale pöörajad kohale jõuavad, siis võtsin pöörde hoogsalt, andsin korraks gaasi ja reastusin ilusti suunatuld kasutades esimesse ritta. Reastumise ajal kõlas mingi rollerisignaali sarnane prääks ja parempoolsest peeglist paistis mootorrattur, minu autost tükkmaad tagapool, kes igatahes ei tegelenud parasjagu sel hetkel äkkpidurdusele sarnaneva võimlemisega ja suunatuli tal ka ei põlenud.
Igatahes jätsin siis foori juures ruumi, et noormees saaks kõrvale sõita, kui soovib. Soovis. Ilmselgelt agiteerunud olekus karjus midagi ja toksas mulle vastu peeglit. Aga kuna peegel ei läinud isegi paigast ja situatsioon tekitas minus kontrollimatu naeruhoo, siis panin käigu sisse ja rohelise süttides sõitsin edasi. Kohalt võttes kostus mingi kops (see oli siis see jalahoop) aga kuna mootorrattur paistis jätkuvalt püsti olema ja tegeles foori tagant kohaltvõtmisega, siis ei osanud sellele nagu väga tähelepanu pöörata ja mõtlesin, et äkki enda auto veermik või sumps tegi mingi kolksu vastu kere.
Ise sõidan ka teinekord mootorrattaga ringi ja tean väga hästi, et väga lihtne on isegi tahtmatult "keskmiste kodanike" silmis liikulushuligaani mõõtu välja anda ja foori tagant ära kiirendades võib mingi 80+ kiirus ülilihtsalt tekkida, aga nagu krt...
Sõida siis linesplitiga mu kõrvalt juba punasega esimeseks ning kao kui tuul, mitte ära mökuta kusagil krt seda teab mis pimedas nurgas, imesta kiivri sees punnis silmadega, kuidas slikkidega neljarattaline Tallinna sittade teede peal kurvi sinust kaks korda tempokamalt võtab ja siis kui sirge lõigu peal oled juba kolmekohalise numbri spidole kruttinud, oled ju ise ammu juba omas mõttes ringrajal ning oleks mõistlik aru saada et need, kes tegelevad tavalise linnasõiduga ei oska oodata sinusuguseid boliide ja ringraja võtmes tekib sul eesõigus alles siis, kui teisest eespool oled, mitte siis, kui oled mõelnud mingi konkreetse trajektoori võtta. Seega agiteritud karjumiseks või teiste jalaga löömiseks pole nagu kummalgi juhul põhjust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.