Kas A2 on 81kw?
Re: Kas A2 on 81kw?
will111 kirjutas: ↑03 Juul 2020, 01:05Uskumatu naiivsus ikka inimestel...kui loogika on nõrk siis võiks vähemalt osata lugeda kohtulahendit
https://www.riigiteataja.ee/kohtulahend ... rji-czJsSM"Nagu sa ise ütlesid, kaheti mõistetavust sõnastuses ei eksisteeri aga hetkel sa üritad tõlgendada sõnda "võimsus" ümber "võimsuse ja massi suhe", need on põhjusega eraldi mainitud."
Mina ei ürita midagi tõlgendada ega ümber tõlgendada. On väga selgelt kirjas mis ja kuidas peab olema. See, et kaheti mõistetavust ei ole tähendab, et mitut moodi tõlgendada EI SAA! mis omakorda ei tähenda, et mõni inimene ei võiks siiski kõigest valesti aru saada...aga mõne inimese võime valesti aru saada omakorda ei võrdu sellega, et tegelikult oleks sõnastus mitmeti mõistetav. on see mõistetav?kirjas on täpselt nii ja nende sõnadega - "ning mis ei ole ümber ehitatud sõidukist, mille võimsus on vähemalt kaks korda nii suur" toon siis eraldi veel välja sõna, mis on siin oluline - VÕIMSUS! võimsus on see, mitu kilowatti tsikli mootor tehasest on. võimsus EI OLE see, mitu kilowatti on kilogrammi kohta. mis siis kirjas on? kirjas on, et sa ei tohi ehitada oma sõidukit ümber nii, et selle PIIRATUD võimsus oleks üle kahe korra väiksem algsest. sellisel juhul see ei lähe enam A2 alla.
Sa ise lugesid selle ikka läbi?
Kohtuväline menetleja leidis otsuses, et Erik Aadusoo kui A2 kategooria juhtimisõigusega isik
ei tohi mootorsõidukit Kawasaki Z550GT juhtida, kuna selle võimsuseks 41 kW ja A2
kategooria juhtimisõigusega isik tohib juhtida ainult kuni 35 kW võimsusega mootorsõidukit.
Menetleja ei olnud kursis "või erivõimsus ei ületa 0.2 kilovatti kilogrammi kohta" punktiga, sellepärast see vaidlus tekkiski...
Mootorratta Kawasaki Z550GT dokumentide kohaselt on tegu mootorrattaga, mille võimsuse
ja massi suhe, st erivõimsus on 0,178 kW/kg
Seaduses on eraldi mõiste võimsuse ja massi suhte jaoks, võimsus =/= võimsuse ja massi suhe, võimsus kehtib ainult kilovattidele antud kontekstis.
Selle kohtulahendi puhul vaadati ratta kilovatte (41kw ja see on selline tehasest, pole midagi piiratud) ja arvati, et pole A2 ratas aga erivõimsuse järgi on. Jah ratas võib olla võimsam kui 35kw, kui erivõimsus jääb alla 0.2 aga see ei tähenda, et saad A2 ratta teha rattast, mis on üle 70kw aga algne erivõimsus jääb alla 0.4. Näita mulle kohtulahendit, kus rattal tehasest tulles üle 70kw ja on mõistetud õigeks, et kuulub peale piiraja paigaldamist A2 kategooria alla.
kirjas on, et sa ei tohi ehitada oma sõidukit ümber nii, et selle PIIRATUD võimsus oleks üle kahe korra väiksem algsest. sellisel juhul see ei lähe enam A2 alla.
Palun näita, mulle, kust kohast sa seal punktis sellise sõna nagu "PIIRATUD" leidsid?
2) A2 – mootorratas, mille mootori võimsus ei ületa 35 kilovatti või mille võimsuse ja massi suhe ei ületa 0,2 kilovatti kilogrammi kohta ning mis ei ole ümber ehitatud sõidukist, mille võimsus on vähemalt kaks korda nii suur;
Võib-olla olen tõesti ei oska enam lugeda aga mina siit sõna "PIIRATUD" küll välja ei loe... Tahad endiselt väita, et sa ei ürita midagi ümber tõlgendada? Sest antud hetkel tõlgendad sa sellele seaduse punktile millegipärast mõiste "piiratud" juurde...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.