Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Klge kamoon, katsuge nüüd hoogu pidada - vähemalt eelmisel suvel maksis tsiklipilet vähem kui kohv ja pudel Värskat mingis enne sadamat olnud tanklas. Kusjuures viimases pidin ma ka iseseisvalt need leti äärde toimetama, ei olnud nii, et lasen ukse taga signaali ja poisid-tüdrukud jooksevad härra heaolu nimel edasitagasi. Tõenäoliselt on igas endast lugupidavas ujuvsõidukis mingid rihmad kuskil olemas, aga kes krt jaksab neid seal pealelaadimise saginas otsima minna, rääkimata sellest, et kuu aega tagasi oli Peeter natuke hooletu ja ajas tavotipurgi rihmade peale ümber ja...
See koormarihm maksab ehituspoes max 10€, mingi vihmakombe pakend vms padjakujuline asi kaitseks alla ja letsgo. Mul ntx on 2tk koguaeg kohvris, neid on sada korda vaja läinud, alates pesu kuivatamisest ja lõpetades tsikli mudast välja sikutamisega Saare/Hiiu praami peal küll, tõsi, seni mitte, ma sõidan ainult ilusa ilmaga
Kusjuures igaks juhuks tasuks kergemate rataste puhul vaadata, kas see jalg üldse kannatab mingit toore jõuga rihmutamist, ma 701 oma pole lähemalt uurinud, a enduroka oma pakib end põhimõtteliselt peale vaatamise peale tagurpidi kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.