Husqvarna 701 Enduro, uued tuuled puhuvad

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Husqvarna 701 Enduro, uued tuuled puhuvad

Lugemata postitus Postitas Prets »

Sai nädalavahetusel Mulgimadinal käidud, tagajärjeks disklahv 😅

Eks esimene läheb ikka aia taha. Põhjus järgmine:

IMG_20200613_182518.jpg

Olin oma päeva viimast punkti võtmas, panin õigest teeotsast mööda ja nii lihtne oligi. Sellest mülkast sain ratta poole tunniga välja jebitud, küll aga sai sellega mul ka vesi otsa ja lõõskava päikese käes kuskil kaardil ja Osmandil puuduval värskel raielangil kadus igasugune orientiir ära.

Samas, kindlasti on, mida meenutada. Lisaks selgus, et piduripedaal on tal pmst sõrmega väänatav ja ühe karterikaane poldi vahelt on hakanud "higistama" (õli). Sai ka kraavis rööpasse (crash) ja veidi muru näritud, aga õnneks aeglasel kiirusel ja sellest peale piduripedaali miski viga ei saanud.

Mu pagasivariant ei lõppenud väga hästi, kui sain eriauhinnaks grilli ja kuidagi tuli see ka koju vedada 100 kilti Viljandist Tartu:

IMG_20200614_123006.jpg

Kast ei ole põhjast kuidagi kinni, hoiavad seda ainult kaks kumminööri, aga kohale ma jõudsin. Järgmisena peaks homseks mulle Hoovi lenksukõrgendused kohale jõudma ja järgmiseks orienteerumiseks Läänerindel sai ühe kaaskannatajaga kokku lepitud, et ta toob mulle needsamad motobau 3cm madalamad jalarauad, mis tal omal üle jäid.

(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”