Räägiks mootorratta navidest
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Re: Räägiks mootorratta navidest
urmas66 kirjutas: ↑05 Juun 2020, 10:43sepp kirjutas: ↑04 Juun 2020, 21:19Tundub,et ma pole üksi selles hädas. Sattusin täna sellele foorumile.https://www.zumouserforums.co.uk/viewto ... 3&start=20
Lihtsaim lahendus siis ilmselt hääljuhised ära jätta ja garmin kiivrist lahti ühendada. Ma isiklikult neid ka ei kasuta ja kõik sõidud on sõidetud. Mulle ei meeldi kui keegi koguaeg mind kamandab
Mul ongi kõik helid võetud maha ja hääljuhised maha võetud.Garminit ma laht yhendada ei kavatse, väga mugav on helistada ja näha kes helistab.
Testides sain aru,et kala on seal heliseaded/häälliiklushoiatused. Ilma senata hoiatused sees teeb garmin helisignaali seadmes,hoiatused väljas,on garmin vait nagu peab. Aga senaga yhenduses olles laseb seades hoiatused väljas ikkagi sideseadmesse signaali läbi.
Ehk,et tegu on puhtalt tarkvaralise teemaga ja ilmselt kaob see varsti uuendusega ära kuna Garminit ka teavitatud sellest.
Seda oranzi teadet ekraanil lähenevast kiirusepiirangust ei saagi maha,seda ütles ka garmini esindus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.