Turist T200 1974

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Turist T200 1974

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ma kasutasin seda rollerit omal ajal paar aastat peaaegu igapäevaselt ja siis oli küll see harjade teema puhas hoida, väga aktuaalne.Paar korda suve jooksul ikka kindlasti puhastasin. Võis töötada ja läksid poodi ning välja tulles jälle ei töötanud ja seda nii ja naa vahel ei laadinud ja vahel starter ei tööta. Igal juhul peale puhastamist töötas ikka päris jupp aega normaalselt. Minu rolleril muidugi ls ka suurem, mingi 70tkm kanti ja neid harju oli seal juba kordi vahetatud. Isa käis sellega omala ajal pidevalt suviti Tallinnast Saaremaale ja käis igapäevaselt sellega tööl ka. Mina sain ta juba siis, kui 16a load tehtud sain ning isa enam sellega ei sõitnud.
See laadimis relee oli küll selline loterii ning isegi siis kui tutika ostsid. Mul oli tol ajal tagavara relee alati kaasas ja oli juhuseid kui vahetasid relee ära ja pärast töötas see väljavahetatud relee ka. Täna asja analüüsides olen seda meelt,et seal võis olla ka külmjooteid,mis oma elu elasid. samuti olid releekontaktid kehvad ja neid sai teemant muukviiliga natuke kohendatud. Kui oleks mingi tänapäevasem lahendus olemas,siis selle junni vahetaks esimeses järjekorras välja.
Amordid olid tal tõesti juba uuena sellised olematud,nagi kõigil vene ratastel. Täna saab kindlasti midagi paremat sinna ehk vene saitidel googeldades leiab Muraveile tehtud uuemaid ja siis oli neil sama tehnikaga veel motikas Tulitsa ka vahepeal tootmises. Tõenäoliselt saab ka midagi tänapäevast sinna leida.
See venest saadav kontaktivaba süüde oleks ka rahulolu mõttes hea paigaldada. No ei olnud see kontakti teema sel mootoril töökindel.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”