Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

See privaatsuse teema on suht lõputu vadin. Mõnel on kama kaks, sest ei tee midagi sellist mis kellelegi huvi pakuks. Teine samasugne mitte huvitav tegelane paneb tinamütsi pähe ja läheb igapäev erinevat teid pidi koju ja kasutab erinevaid kaupluseid, et keegi ei teaks, kus käib mida teeb. (Vahepeal põletab paar 5G masti) Arvutis on TOR brauser, internetti kasutab naabri oma, telefon on 5110, ühtegi kontot ei oma jne

Kui vaja on siis saab ka sind sati pealt üksikul saarel välja zuumida ja vaadata, mis teed, kui vaja pole võid magamistoas kardinad eest tõmmata, mitte kedagi ei huvita.
Mis puutub turvalisusse, siis 99% juhtudel mul kulm ei kerki kui keegi millestki ilma jääb aafrikast lotovõitu vormistades, india investeerimisnõustaja soovitusel "aktsiad ostes" või muu sarnane.

Selleks, et keegi inimene reaalselt hakkaks sinu kohta salvestatud datas surfama ja analüüsima, pead sa tegema midagi väga "huvitavat" Ja kui rääkida, et mingi hull võimekus on kõigil kõiki asju analüüsida siis, mis heki pärast veel kuriteod üldse toimuvad ja pätid jooksus on?

Ok veits kriipi oli kui telefon taskus, millest kunagi lõustakaustikusse logitud pole remondimehega roolilati rikkest rääkisin ning koju jõudes arvutis lõustakaustikus esimese reklaamina roolilattide taastamine ja remont vastu vaatas. Ok võtsingi selle ettevõttega ühendust ja roolilatt sai korda ja on korras siiani. Aga jah eesti keelt "nad" ju ei pidanud oskama??? (ma tõesti ei googledanud vms vaid lihtsalt rääkisin remo kohas meistriga) :D Kaheotsaga asi, kas koos privaatsusega sajab reklaami walmartis homme suurest alest kuni pluss size rinnahoidjateni, mis nüüd leedu käsitööpesupoes saadaval on. Või siis midagi sellist, mis koheselt okserefleksi esile ei kutsu.
Noh tänaseks on reklaamiga minuni jõudmine suhteliselt keerulin kuna kõik kanalid on kinni keeratud ja näen vaid avalike plakateid (neid ei oska veel blacklistida :D)

Mõned sellised "creepi" situationid on veel olnud ja üldse ei imesta, kui minu magamistoa hääled on kuskil serveris salvestatud. Aga jah jõudu neile siis peeretuste ja norskamiste vahelt huvipakkuvate soundide otsimise ja analüüsimisega. Kogu sellele lõbul lihtsalt on oma hind.

Eks mulle natuke meeldib ka kui on sellised tinamütsimehed kuskil. Nende "kisa" hoiab ehk laus nahaalsust data kallal natukenegi ohjes. Samuti nagu krunni ja ninarõngaga mehed koos greta dumb-bergiga bambuskõrt imedes maailma päästavad.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”