Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
urmas66 kirjutas: ↑01 Juun 2020, 18:34Nõus,aga siis ei saa kasutada ka pangakaarti ega kontot,nutitelefoni,tahvlit ja veel ei tea mida. Kui oled tegelane kelle tegevusega saab lähedasi santažeerida,siis pead selleks ka valmis olema. Aus pätt või muidu hämar tegelane hoiatab lähedasi ette,et ma tegelen igasugu keelatud tegevusega ja see jama võib ka teile kaela sadada. Nagu juba eelpool mainitud,siis elektroonilised mugavused teevad siin oma töö.
Taaskord pean siin "trust me" põhimõttele viitama, aga pangad üldiselt jälgivad väga täpselt kellele ja kui palju andmeid jagada saab. St, tavaliselt ainult siis kui on kohtulik kohustus andmeid jagada. Seegi suht värske teema tegelt, seoses isikuandmete kaitse üldmääruse(GPDR) tulekuga on tekkinud reaalne üksikisiku andmete kaitse.
Nutitelefoni ja tahvliga tuleb taaskord mängu see sama ESS § 111(1), mis sätestab ka võrguliikluse meta-andmete säilitamise kohustuse.
Elektroonilise mugavuse saab luua ka ilma andmeid kuritarvitamata, õnneks on mingi liikumine sinnapoole toimumas, ofc üritatakse teisest otsast tekki tagasi rebida....
Kusjuures lähedasi annab igal inimesel santazeerida, nt infot omades on palju tõsiseltvõetavam "olen välismaal kinni - saada raha" kampaania
Spoiler
Matm kirjutas: ↑01 Juun 2020, 18:41Kuigi sülearvuti WIFI on füüsilisest lülitist välja lülitatud olnud, olen 2 või 3korda avastanud (viimane kord just PRAEGU. WIFI oli väljas ja kasutasin kaabliga netti), et WIFI on mingil hetkel "ise" sisse läinud. Lüliti ise on füüsiliselt ikka samas asendis (väljas), aga arvuti oli võrku lülitunud.
nupp hakkab ära kuluma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.