Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Tuuletallaja kirjutas: ↑01 Juun 2020, 15:38Olgugi, et meil siin Eestis pole veel hullu midagi aga maitse asi - mina pean näiteks privaatsust tänapäeva järjest perverssemas maailmas üheks vabaduseks.
Nii kaua kui sa ei tea,et keegi sind jälgib on see privaatus ja kui ta siis ise ütleb,et see nii on(a´la google ja sideoperaatorid)siis enam ei ole. Ehk kui kunagi sind lihtsalt füüsiliselt jälgiti kui vaja, siis ei teadnud enamus sellest midagi. Nüüd on see avalik ja kõik on väga häiritud. Mina lohutan end sellega,et kui keegi tahab teada,mida ma teen või mis on mul plaanis,siis seda ka saadakse teada. Kui need nö suured vennad minu tegevust ka kuidagi praegu talletavad,siis suures plaanis pole kellelgi võimekust kogu seda talletatud massi analüüsida. Et huvi tekiks pead ise midagi ebatavalist tegema. Muideks kõik mobiili kõned on salvestatud ja neid hoitakse 2a ja kui on nõue,siis ka kuulatakse salvestus üle.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.