Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 612 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Jesper »

No kius või mitte, aga kui ta teab, millal sa midagi kuulama hakkad, siis järelikult ta kuuleb seda. Ma näiteks olen ka natuke selline inimene, et arvuti taga tööd tehes võivad huugata igasugu ventilaatorid või akna taga haukuda koer või sõita autod või misiganes, aga kui ehitajad hoovis oma sang-raadiost mingi kamaaruška käima tõmbavad, siis hetkega on ühed seierid nullis ja teised punases.

Mina muidugi alustaks enne mingi reaalse raha kulutamist naabriga läbirääkimistest ja reaalse probleemi kaardistamisest (mis sagedusala, kas kõlarite paigutus loeb, etc). Kui selgub, et see on tõesti 100% kius, siis äkki on lihtsam ja odavam keskenduda hoopis harjavarre-heli isoleerimise peale :) Aga tihti aitab sellistel juhtudel ka lihtsalt see, kui inimest veenda, et tema murest ei "sõideta üle", vaid see kuulatakse ära ja tegutsetakse - näeb, et sa paned põrandale midagi juurde, kuuleb et läks jah vaiksemaks, saab oma võidu kätte ja unustab kogu teema.

Rinkal ükskord oli juhus, kus sõitja kurtis hommikul "pehme tagavedrustuse" üle, et tee mis teed, keera rooli nii või naapidi, ikka läheb "alt ära". Mehaanik muidugi teadis, et kõik on korras, tegi suitsu ja leiutas järjest viise, kuidas kunde läbi lillede pikale lainele saata. A kuna too oli järjekindel, siis lõpuks ronis mehaanik siiski auto alla, kõristas seal 10 minutit tühjalt narredega, pani igaks juhuks veel poolraami pihta paar pauku haamriga, ronis välja ja ütles et ok, pulbulaatori kalibraatori kinnitus oli jah vähe vaene, a nüüd korras. Sõitja säras nagu päike, läks välja ja tegi isikliku rekordi :D

Inimpeas olevaid probleeme ei saa lahendada tehniliste vahenditega...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”