Hälvik- Mootorratturid

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Häirivad on eeskätt tuunitud summutiga tsiklid. Samas juhti ennast kaitseb selle müra eest kiiver"

ei tea mina kust selline loogika või arvamus pärineb - huijatki ta kaitseb! ma olen kord vahetanud tsiklil sumpsi originaali vastu puhtalt sellel põhjusel, et müra kokkuvõttes häiris natuke liiga palju. ja teisel tsiklil olen samal põhjusel ise valmistanud tavapärasest db killerist efektiivsema device'i sumpsi sisse. sellel oli lärm ikka sõna otseses mõttes täiesti absurdne...minu enda jaoks! aga eks ilmselgelt ka teiste.
tõsi ma pean tunnistama, et selle esimese ratta puhul lõpuks ma ikkagi loobusin uuesti tollest orig sumpsist taas vähe lärmakama kasuks 2 põhjusel :D 1) see oli teatud olukordades liiga vaikne (minu enda jaoks, ei kuulnud korralikult pöördeid) 2) jõudu oli tõepoolest tuntavalt vähem sest eelnev "tuuningsumps" oli ikkagi mitte lihtsalt külge pandud vaid koos uue mapiga.

kiiver ei kaitse müra eest, kiivril on mingi teatud fixed amount summutustegur, see on tõesti isegi pisut efektiivne teatud sagedusvahemiku suhtes. sellesse langeb üldiselt tuulemüra ja loomulikult kõrgemasageduslikud helid. see summutustegur üsna madalasagedusliku sumpsi müra suhtes on aga sisuliselt olematu. sama efekti umbes annab see kui nö. "kõrvalseisja" tänaval on lihtsalt sumpsist piisavalt suurel distantsil ja mingi nurga all

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”