Turist T200 1972+ Bad Boy X
-
Teema algataja - Postitusi: 526
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Turist T200 1972+ Bad Boy X
Vaatan seda viimast pilti ja kui selle õudsa klaasi tagasi kuurinurka tõsta siis ma jätaks selle välimuse nii nagu on.. mõnus paatina on peal.. sellist saab ainult ajaga.. Tehnilise poole teeks korda a värvipurgiga ta kallale ei kiirustaks..
Selle dynastarteri saab maha spets võtmega ja ara mingil juhul keera selle korpusesse pikki polte... painutad seestpoolt mähise traadid välja ja võid minema visata..
Peaks kusagil pilt olema isetehtud spets võtmest kui huvi..
Seda istme ja benakraani võtit ma kyll noorusest ei mäleta... ehk miski pilt värskendaks seda kas mul oli see voi kasutasingi koguaeg kruvikat ja süütevõtit..
Minuomal oli kunagi Jawa klaas kylge pandud, kuni ma poisikesena salaja peale ronisin ja selle külili kukutasin.. ju siis juba siis tundus to klaas kole aga tol ajal soideti nendega ka talvel nii et keegi ei vaatanud kas on ilus, peaasi et praktiline on..
P.S kui sa plaanid selle pildil oleva lyliti vahetada välja siis mul oleks selle vastu huvi.. mul signaali nupuga lyliti on valge hoobaga aga teine mustaga, teine oli kah valge aga pudenes laiali ja vahetaks uuesti valge vastu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.