Tagaratas slaidib aeglastes kurvides


will111
Postitusi: 5261
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Tagaratas slaidib aeglastes kurvides

Lugemata postitus Postitas will111 »

kallaks kah oma hoiupõrsa täie sente siia laiali kui juba andmiseks läks!

rahvas, kes siin räägib tagaratta slaidimisest käikude alla löömise ja mootori pidurduse tõttu...ma ei tea mis nimelist lõvikonservi ja millises koguses te söönud olete aga soovitan ikka selliste muinasjuttudega maa peale tagasi tulla :lol: fantaasia on muidugi hea ja selle peale :bsmile:
kõik see värk on reaalne aga "vähe" teistel kiirustel ja "vähe" teistsuguse sõidustiili puhul kui ühel arvatavasti siiski suhteliselt rahulikult kulgeval tavasõitjal LINNA VAHEL ja 90 kraadiseid kurve võttes risttänavatel.
ühtlasi need sidurislaidid või kuidas te neid siin nimetate tulevad alati konkreetse koha peal (kui üldse). see on üldiselt kurvi pidurdamise lõpufaasi ja kurvi kallutamise alustamise vaheline lühike moment. mida profim sõitja, seda pikem see "moment" võib muidugi olla, aga siis me ei räägi enam mingist nõksust

isiklikult pakuks esimese asjana, et tõenäoliselt tegu ei olegi üldse rehvi libisemisega vaid äkki lihtsalt vedrustus liigub sedavõrd kontrollimatult. täpsemate põhjuste üle pole mõtet spekuleerima hakata siin. kui aga siiski rehv libiseb siis on põhjus suure tõenäosusega ikkagi just nimelt vedrustuses. võibolla ka selle ja liiga "abrupt" ning liiga valel hetkel gaasikäsitlemise kombinatsioonis. paljude ratastega pole mingi eriline probleem korra breakida tractionit madala käiguga kurvist kiirendama hakates kui vedrustus on suht unloaded ja ratas on veel suht suure nurga all. enamus tänavarehve oma profiili kujuga samuti soodustavad seda. samuti ei lähe nende rehvide servad aeglaselt linnas sõites soojakski.
tasub ka meeles pidada, et mida suurema "leani" all oled kurvis, seda tugevamalt tulevad esile s*ta ja/või valesti reguleeritud vedrustuse puudujäägid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”