Tagaratas slaidib aeglastes kurvides

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Tagaratas slaidib aeglastes kurvides

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Ise avastan ennast enamus hetkedel juba kaldu olles alles pidurit vedamas ja käike alla lappamas. Alustajana pidurdasin enne kurvi hoo väiksemaks kui vaja oli ning läbi kruvi kiirendasin. Nüüd lähen kurvi suurema hooga kui vaja oleks ja siis juba kaldes olles regullin seal :)

Siduri väärkasutusest olen paarkorda loha saanud (liiga järsult lahti lasknud) ja paarkorda olen liiga palju peale keeranud alles kaldus olles ja on hakanud ka alt ära minema. Ptuiptuiptui, kõik korrad olen jõudnud korrigeerida ja nõksud on vaid kogemusi andnud.

Eks igal tsiklil on sidur tiba erinev ja sellest erinevusest võib väga lõdvalt väiksed slaidid sisse saada. Osades kohtade on asfalt ka käsitlematult libe ja sinna peale sattudes kaldes olles peab töö hoobadega eriti fili- olema. (üks eriti totakalt libe koht on saue oleka juures sauelt vasakule välja keeramine.)

Vastik läbivajumine ja arusaamatu tsikli käitumine oli alla poole norm rõhust kahekesti sõites. No igas kurvis nagu sült ja hirmsasti pidi vaeva nägema püstijäämiseks, enne kui lollis peas pirn põlema läks, et krt vaata rehvirõhkusi.

PS Olen paadunud Pilot roadi austaja :) kogemusi teiste rehvidega pole aga kuna pilotid (neli ja viis) on nii mõneski olukorras üli loogiliselt ja hästi käitunud siis neid kogemusi vist hankima ei hakka ka (tava tänavasõidul)

Kui amort õõtsuma laseb siis pole seal ju enam amorti. Ja noh ega teagi, kas sul rehv päriselt annab jägi või vajub amordist nii palju läbi, et annab slaidi efekti kätte.



Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”