Savipoti-Tobi Wild Star 1600

Teema algataja
Savipoti-Tobi
Tänatud: 6 korda

Re: Savipoti-Tobi Wild Star 1600

Lugemata postitus Postitas Savipoti-Tobi »

grahv kirjutas: 21 Mai 2020, 09:43

Kulumata küll, aga... kui vaadata seda tahmast kollektorit, siis reaalselt töötab kogu harja laiusest vist vaevalt pool - see must tahmaga kaetud pind elektrit ei juhi. Mis omakorda vähendab selle starteri võimsust.

G

Täiesti õige tähele panek. See mustus on sinna ilmselt tekkinud selle pärast, et starteri sisse lekkis õli. Oleks ilus olnud kui oleks selle ära puhastanud aga kuna ma starteri töös pole täheldanud mingit langust, see tähendab, et ta veab ratta ilusti käima ja mitte vaevaliselt vaid minu hinnangul täiesti okilt, siis jätsin selle lisa liigutuse tegema ja tegelesin peamise probleemiga ehk simmeri vahetusega. Kui starter püsib edaspidi seest õlivabana, siis võiks ju oletada ajapikku kulub see mustus ka ise kontaktpinnalt maha mingil määral.
Ühesõnaga kui asi töötab ära paranda...

Seljatoe saan õhtul kätte, mu eilne oletus pidas paika. Katsun täna ta õhtul külge ka kruvida ja nö. testida. Aelen veidi ratta seljas ja vaatan siis ka kuidas võiks jalad pikemal sõidul mugavamalt paikneda ja sealt edasi siis otsustab millised jalarauad jäävad. Isiklikult ei meeldi väga selle universaalse kinnituse "tegu ja nägu". Ongi tehtud nii, et sobiks võimalikult paljudele erimõõtu torudele. Konkreetne klamber 32mm torule on viisakam, eriti kui poldid on kuuskant peadega jne. Aga ühesõnaga viskan seljatoe külge ja vaatan siis edasi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”