WoBaku: Aprilia Dorsoduro900 -18

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 291 korda
Tänatud: 233 korda

Re: WoBaku: Aprilia Dorsoduro900 -18

Lugemata postitus Postitas morse »

Ei jää tunnet, et teemaalgataja tahaks nahka teha. Seibi asemel oli ju plaanis ikka treiali juures ära käia jne. Hoiame pöialt, et saab hea ratas.

Aga Neeme jutul jah iva sees. Müüsin ühe LC4ja, millele olin olude sunnil väga lähedaselt mudelilt võtnud (parema) mootori. Olgugi, et rattad olid väga sarnased, tuli siiski päris mitu sõlme ühelt teisele ringi tõsta (mootori kinnitused jmt istus 100%). Ilma igasuguse treimise ja custom juppideta tekkis päris pikk nimekiri asjadest, mis ei ole enam täpselt margikohased. Andsin omanikule loetelu, kuhu olin nii täpselt kui võimalik kirja pannud, kumma ratta varuosa peaks vajadusel otsima. Nüüd juba tekkis olukord, kus uus omanik pidi ühte tihendit vahetama ja ta küsis igaks juhuks veel otse minu käest ka üle, et mitte eksida (oleks ta ratta passi järgi juppi küsinud, siis oleks segadust omajagu olnud).

Soovitus oleks kohe üles kirjutada (loeteluna). Bikeri teema ega tagantjärgi kirjutatud jutt ei pruugi kõiki detaile kajastada.

Edu! Ilus ratas tuleb!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”