Trans Euro Trail - TET
-
- Tsikkel: Honda Varadero xl 1000
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Trans Euro Trail - TET
Kirjutan natuke üldisemalt, kuna siinse teema rahvas valdavalt laseb pigem kruusa ja metsa teid pidi ringi, et küsida lihtsalt teie emotsioone sel teemal. Juba paar viimast aastat on silma jäänud väga-väga palju raielanke ja mida aeg edasi seda hullemaks minu arust olukord läheb. RMK teeb täiesti uskumatuid pingutusi, et saaks aga metsa raiuda ja ning rajab täiesti pompööseid teid ning võtab metsa maha minu arust ikka täiesti ebaproportsionaalses mahus. Ma ei ole mingi metsateadlane ega puukallistaja aga lihtsalt rämedalt hakkab silma riivama see millises koguses on lageraiet tehtud. Nädalavahetusel sõitsin ca 600km ja ca poole sellest kruusakaid ja viimaseks piisaks karikas oli ka TET-i teel Ida-Virus Pootsiku-Imatu lõigul tehtud RMK magistraal, teele, mis enne oli minu hinnangul üks eesti ilusaimaid ja mõnusamaid kruusalõike imelise maastiku vahel. Nüüd on selline metsaveo kiirtee, kus kaks väljaveo rekkat ei pea jalga ka gaasipedaalilt maha võtma, et üksteisest mööduda. Väga nukraks tegi selline vaatepilt.
Pidin lihtsalt emotsiooni jagama ja auru välja laskma. Mida teie arvate?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.