Poolast mootorratta toomine


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Poolast mootorratta toomine

Lugemata postitus Postitas will111 »

vabalt, kuigi endale eriti pole hetkel tarvis...aga võin siis kellegile teisele siit tuua kui vaja :D

mis puudutab eelnevat eetarga juttu - päris kõigest ei saanud ausalt öeldes aru aga paberitega on üldsiselt suht lihtne. sul on sõiduki kõik dokumendid ja ostumüügi leping (ilmselt ikka inglise keeles). kui sul on ka kehtiv kindlustus rattal olemas siis reaalselt ei teki küll mitte kuskil mitte mingisugust probleemi. see ei ole oletus, vaid politsei on reaalselt kontrollinud, erinevate sõidukitega erinevates riikides mis siis siia poola ja eesti vahele jäävad.
mis toiminguid need leedukad või lätlased nägema peavad ja millises "registris"? nad kontrollivad su pabereid, ilmselt vaatavad ka, et vin kood ratta raami peal on sama, mis on sul igalpool dokumentides ja ilmselt kontrollivad, et vastav ratas ei ole poolas varastatuks kuulutatud.
miks peaks ostu-müügi leping teel poolast eestisse ära kaduma või hävima??? see tundub mulle täiesti absurdse jutuna ja ei näe põhjust süvenema hakata.

poolas ei ole riiklikku andmebaasi, niipalju kui mina sealsest asjast tean ja olen suutnud välja uurida. seal on sõidukite andmebaasid maakondade kaupa. või mis iganes moodi poolakad neid oma valdasid seal nimetavad...iga maakonna magistraat peab oma sõidukite andmebaasi

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”