Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.

Kasutaja avatar

Tuuletallaja
Tsikkel: Neegrikaksik
Tänanud: 126 korda
Tänatud: 79 korda

Re: Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.

Lugemata postitus Postitas Tuuletallaja »

Riff kirjutas: 29 Apr 2020, 14:50

On kelllegi kogemusi Rebelhorn riietusega: http://pood.motohoov.ee/et/a/jope-rebel ... -must-hall
Kohapeal tundus päris asjalik olevat. Taskud lisaks krõpsudele veel magnetiga ja tuulutusavasi omajagu.

Ostsin eelmine aasta Rebelhorni Cubby 3 komplekti, sisemised kihid viskasin nah... ja ise olen väga rahul. Kuna ma pole vist päris standardne euroasiaat, siis head meelt tegi see, et sain komplekti XL/L suurustest endale parajaks sobitada, Bikemanis siis. Pole päris sama mudel, seega saan ainult Rebelhorni üldiselt kommenteerida:
Minumeelest on hinna ja kvaliteedi suhe väga hästi paigas. Kokku õmmeldud Pakistanis (vahelduseks päris huvitav) kõigil proovitud riietel olid lukud-trukid korras (vendi taskute lukke tuleb enne kinni tõmbamist natuke tagasi libistada aga äkki nii ongi popp ja noortepärakuline), koostekvaliteet tundub ka peale pikemat kasutamist suht ok (mõned õmblused visuaalselt viltu aga hoiavad ilusti), mõned niidid sai kohe ära tõmmatud aga kõik endiselt terve ja näeb normaalne välja.

Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment :bsmile:
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”