Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
urmas66 kirjutas: ↑29 Apr 2020, 12:37Spoiler
Ain kirjutas: ↑29 Apr 2020, 12:22urmas66 kirjutas: ↑29 Apr 2020, 08:58Ega ehituspoe kassas sulle ka midagi ei tehta, see allahindlus peab olema juba enne ära tehtud. Saab ilmselt igast poest alla, kui seal on suurkliendi müük ja siis saab, ka eraisikule läbi selle, oma tuttavale teha. Tegelikkuses on see üldjuhul keelatud,aga teha saab.
Mul naine töötab ühes suures ketis ja tema kliendikaardiga on ka toidupoes hoopis teised hinnad kui minu omaga ehk allahindlus on kogu ostule. Neid allahindlusi on neil ka oma töötajatele veel erinevaid. Näiteks Kaupmehest saab ka ainult äriklient osta,kuid paljud ostavad sealt toitu ka koju,saades ärikliendi allahindluse. Kui meil kunagi toidukauplus oli,siis ostsime kogu aeg nii. Kõigepealt vormistasid poe kauba ära ja siis maksid enda kaardiga koju ostetu eest. Ehk kõik see toimib samamoodi igal alal. Ega ehituspoes ka kõik alla ei saa,suurem osa erakliente ostab ikka letihinnaga.Täna Sa enam niimoodi mõne ettevõtte soodustust üle 1000€ asjadega kasutada ei saa.. Miks? Sest täna lähevad 1000 ja üle ostud kõik maksuameti deklaris kirja erireale. Ehk kui sina ostad endale...kauplus näitab selle deklaril ära aga klindi raamatupidamises seda ei kajastata tekkib maksuametil kohe punane rida..
pkkumus tellimus tehakse X-ettevõttele, aga arvel olen kauba kättesaaja-maksja mina ja ei mingit probleemi. Ma saan K-rautast suurkliendi haldurilt asjad just selle firma nimele,kel suurim allahindlus antud tootegrupis olemas. Ja toimib see ka muudes kohtades ikka edasi.Arve maksan ju mina eraisikuna kaardiga kohapeal ja poest ostes ei pea emta-le keegi midagi esitama. samas üle 1000€ on raske midagi endale osta ka,aga alles ellmisel aastal ostsin aia materjalid ja veelnipet näpet samamoodi. See 1000€ arvete teema juba mitu aastat olemas.
Ma ei saa nagu aru..miks Sa seda siin räägid? Et kõik käituksid poes niimoodi? Et kui lähed Makrofleksi ostma ja kahte kipsplaati siis iga õige mees otsib üles suurkliendi halduri. Tema himitsitab seal ja Sina saad mõned eurod võitu.. See ei ole tegelikult normaalne ju... Isegi kui Sina nii teed ära pasunda sellest igalpool!
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.