Budget audio süsteem

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1977 korda
Tänatud: 573 korda

Re: Budget audio süsteem

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Minu mõte oli mitte üleüldse muusika kuulamine tsikliga, mida ma ise küll ei tee, aga täieliku välis müra elimineerimine ja selle asendamine muusikaga. Tuulemüra mul legaalsel kiirusel oma rattaga pole eriti, aga ka keskmise valjudusega pidev muusika kuulamine, viib kuulmiskahjustuseni. Ma olen kunagi pikki otsi autoga sõitnud ja kuulasin ka heade kõlaritega pidevalt midagi(aastaid) , aga oli palju kordi kui pika päeva lõpus sai see kinni keeratud, sest aju oli juba sellest väsinud. Seejärel avastasin, et vaim püsib ilma muusikata kauem virge. Tol ajal sai sõita palju jaksasid ja 12-15h sõita oli palju rohkem jaksu, kui pidevalt isegi raadiot ei kuulanud. Hiljem tegin juba teadlikult nii ja võin ka tsikliga paar nädalat üldse midagi kuulamata olla. Mul võib olla ka see asi, et tööl palju rääkimist igapäev, aga mõõdukas välis müras olla on vähem väsitavam kui päeva läbi muusikat kuulata. See on ka targemate poolt tõestatud, mitte minu arvamus.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”