piduriosade kokkusobivusest Brembo näitel
-
Teema algataja - Postitusi: 710
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: piduriosade kokkusobivusest Brembo näitel
Neeme, tänud sisulise vastuse eest.
Ain, kohalik motopood ei vastanud mu päringule, seega lihtsalt tellisin sealt kust sai ja kust lihtsam. Enamuse oma jubinaid tellingi kohalikelt.
Neeme võibolla vastab materjalide sobivuse kohta paremini, aga niipalju leidsin siit lehelt https://www.bikebandit.com/blog/motorcy ... yers-guide, et teraskettale (stainless steel) sobib sintered, malmile (cast iron) organic. Eeldusel, et tegu pole võltsinguga, on mu kettad stainless steel, ehk siis sintered võiks sobida. Kui fake on, siis jah ei tea millest nad on. Kusjuures malmkettaid (cast iron) pole ma veel müügis näinud, võibolla (veel) vanemate rataste teema?
Brembo pakub mu rattale vist kolme erinevat sintered tüüpi klotsi, kusjuures ise soovitavad just sedasama, kõige kangemat, mis mul tellitud. Ehk siis nende enda klotsi soovitus ei sobi kokku nende enda kettaga
Logo kohta ei oska muud öelda, et terve nett on täis sellise sigrimigriga brembo klotse. Ma ei leidnud ühtegi päris toote pilti, kus ta parem oleks antud rattale. Kui originaalid näevad paremad välja, siis hoitakse neid hästi saladuses Kusjuures, kui neil probleemid võltsingutega on, pangu siis vähemalt pilt päris tootele ja pakendile kodukale, on vähemalt kuskilt kinni hakata.
Kokkuvõttes ma kaldun ise ka materjalide kokkusobivuse konfliktile, ilmselt siis tootja ise kas kodulehel midagi puusse pannud, või tõesti eeldavad, et nende oma kettaga ei pea toimima. Eks ma proovin nad tagasi saata, sest omastarust olen tootja soovitusi järgides kõik õigesti teinud.
r.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.