piduriosade kokkusobivusest Brembo näitel
Re: piduriosade kokkusobivusest Brembo näitel
well...ma ei ole küll näinud, et brembo oma logo selliselt trükiks. nii et kui juba kuskil on tõesti kuulda olnud, et wufflit liigub siis on ilmselt ka täiesti reaalne chance, et wuffliga tegu on.
eks parim viis hindamiseks oleks muidugi uurida hinda. brembo osa puhul kõik mis oleks alla 60euri klotsipaari eest (ehk siis 2 klotsi eest) oleks minu jaoks täiesti uskumatu
https://www.roadraceperformanceshropshi ... 9974065240
Olen täpselt samasugust efekti ka ise pidanud tunnistama. Ei olnud need brembo kettad ega brembo klotsid. kuid tulemus oli 100% identne. Täpselt see juhtubki, et mingi selline "tükk" nagu pildil näha tõmbab ketta pinda kinni ning millestki edasi väga rääkida pole. Minul oli selliseid tükke ikka per ketta pind terve hunnik ja klots kulus umbes nii millimeeter per 10km, tavalise...mitte agressiivse sõidu korral
raske täpselt öelda, kas tegu on lihtsalt uskumatult SITA klotsiga või on see tõepoolest kokkusobimatu ketas/klots combo. Minu juhtumi puhul sai lihtsalt ostetud uued klotsid (vanade asemele) ja sellised nad olid. Sina aga tellisid justkui asjad komplektina ja need PEAVAD seega kokku sobima. Ilma igasuguse kahtluseta saada müüjale tagasi, nõua raha tagasi ja kindlasti ähvarda ka negatiivse ning meeletu skandaaliga. Las saadab sulle tasuta nüüd sellise komplekti, mis reaalselt töötab ka!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.