"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 355 korda

Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Lugemata postitus Postitas M.T. »

miququ kirjutas: 15 Apr 2020, 00:03

...On inimesi kelle jaoks see ei ole üldse naljakas. See ongi see ühiskonna grupp, keda sa otsid. Nimetame neid mis nimega tahes. Kriipsujukud on nii universaalsed semiootilised sümbolid, seega selle võib ükskõik mis konteksti panna aga üks oli seal kindel, et mees lõi seal naist. Sealt seksuaalset alatooni välja lugeda ei saanud, seega need “tahan ka laksu”-eided seal kommentaariumis ei pädenud ning MD üldine toon oli pilkav ja naeruvääristav. st kommunikatsioon, st suhtumine ja s**t eetika = kindel mainekahju. Arvata, et puudutatud ühiskondlikes gruppides nende klientuur puudub, on praegusel ajal vapsee oma kaevu sülitamine.

Kui probleemi otsida või kinnistunud eesmärgiks on probleemi leidmine, siis probleemi ka alati leiab. Isegi siis, kui seda tegelikult seal pole. Mul õnnestus ka see pilt ära näha ja no ei ole see asi seal nii must-valge. Sina ei suuda sealt seksuaalset alatooni välja lugeda, aga mina suudan. Laua kohal kummargil naisterahva nõgus selg ja tahapoole lükatud puusad, mismoodi seksuaalset alatooni veel peaks kujutama? Oleks naisekujule ka kummipall suhu joonistatud, siis oleks OK? Iga inimene näeb seda pilti omast vaatevinklist või oma kallutatud vaatega ja olen nõus, et mõni näeb seda ka solvavana. Aga igas pildis või naljas võib keegi end tunda solvatuna ja tänase ühiskondliku liikumissuuna järgi ei tohi hiljemalt aastaks 2025 üldse mingit huumorit teha või siis ainult väga umbmääraselt stiilis "inimene", aga keelatud on mainida mees-naine-blondiin-rabi-...jne. Konkreetset vitsutamispilti vaadates, kus sulle tundub, et mees peksab naist, tekkis mul 2 küsimust:

1. Miks on mehe suunurgad allapoole ehk väljendab kurbust? Täpsustan, kurbust ja ei ole vihagrimass. Äkki talle ei meeldi see naisele mõnupakkuv fetish? Äkki oli see MD postituse tagamõte, et nemad olid vitsa andjad, kuid nad ei taha enam. A äkki olen ma liiga onuheinoliku maailmavaatega, kindel värk vist.
  2. Miks on pildil mustad ja sellest keegi probleemi ei tee?
miququ kirjutas: 15 Apr 2020, 00:03

Ja kes eesti poest enam üldse torusalle ostab? Onu heinod ainult 😂 aga kui ma juba torusalli tellin, siis sama raksuga võtaks filtri ja uued peeglid ja hmm.. krt kas äkki leiaks mingid ägedad uued suunad ka rattale..
Ühesõnaga kogu see jutt, mis ma siin loen on lihtsalt ilane omaenda õigustamine, aga kui sa poodi tahad pidada, siis just selle torusalli kliendi eest sul ongi vaja võidelda.

Ja see tähendab, et absoluutselt kõigile peab meeldima? Ei pea ja kui sulle ei meeldi kas kaupmehe isiklik maailmavaade või ükskõik mis tegur või käitumismall tema motoäri juures, siis sul on õigus minna teise konkureerivasse poodi või tellida oma õlifilter veebi kaudu laiast maailmast. Sinu nad kaotasid, a ma olen endiselt see kes 100% oma motokauba kohaliku kaupmehe käest ostab, hoolimata sellest, et too ei ürita igale ühiskonnagrupile või -liikumisele meelepärane olla. Näed krt, olengi onuheino sinu mõistes, ostan torusalli või kiivrisuka siit, mitte ei otsi veebipoest soodsamat lahendust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”