"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

miququ
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 4 korda

Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Lugemata postitus Postitas miququ »

Spoiler
Madlobster kirjutas: 15 Apr 2020, 00:49
miququ kirjutas: 15 Apr 2020, 00:03
Macintosh kirjutas: 14 Apr 2020, 22:57

Ma olen nõus, et "alukad" oli selge möödapanek

Ja kes eesti poest enam üldse torusalle ostab? Onu heinod ainult 😂 aga kui ma juba torusalli tellin, siis sama raksuga võtaks filtri ja uued peeglid ja hmm.. krt kas äkki leiaks mingid ägedad uued suunad ka rattale..

Olid just depoosse meili saatmas ägedate suunakate ja filtri tellimusega kuid märkasid eelviimasel hetkel rämedalt sahtlisse saavat kriipsunaist. 🤣
Kes torusalli välismaalt tellib? A, need on Eesti motopoodide kuldpüsivõtmekliendid euri säästmas 😂😂😂

@Macintosh
Nagu ikka siis "alukaid" ka ei näinud.

sepp kirjutas: 15 Apr 2020, 00:46

Arvasin,et vahet pole mis maailmas toimub ja mis aastas elame,et tsiklimees on ikka tsiklimees,aga hui,ikka viskab sellesse ringkonda ka praaktooteid juba sisse,nii kraaniga kui kraanita.

Madlobster, kusjuures olin juba isegi pakkumise võtnud paari esiosa detaili peale. Naljakas eksju.. aga ma ei ole end ka nende kliendiks kunagi pidanud. Erinevalt sinust, kes pani mulle kohe MD “kuldpüsivõtmekliendi” staatuse. Võta see endale, mul pole vaja.

Küll on õnnis nii madala intellektiga eksisteerida.. tahaks ka selliseid “kraane”, siis ma ei muretseks “rämedalt sahtlisse saavate” naiste pärast. Jätkake samas vaimus. 🤦‍♂️

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”