"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
Madlobster kirjutas: ↑14 Apr 2020, 19:54Lp villy pean vabandama, et tõesti ei mõista sinu suurt muret (aga tore ikka, et said mahti jagada. Jagatud mure on pool muret
)
Loodan südamest, et kõik saab korda!
Noh tänud lootmast
Ma ei tea kui lühidalt seda teha aga "mure" või lihtsalt arvamus siis selline, et on pidev muster, et luuakse reklaam mis tekitab väga suurt kõlapind selle abil, et nt luuakse segadus, pannakse huvigrupid omavahel võitlema, ja siis hiljem vabandatakse "kiisupildiga" ja seda korduvalt. Hakkab ära tüütama, ei tundu usutav, et nii mitu korda järjest sama reha otsa astutakse TAHTMATULT ja HEAUSKSELT nagu just kinnitati. Pigem näeb see välja reklaami võimendusena
Ja siis kui küsiti, et siis kuidas on võimalik ilma aluspesuta, naiste spänkigupiltide, puhtalt eksitava reklaamita üldse turundada? Ja siis tõin näited oma viimastest ostudest, kus olid täiesti normaalsed reklaamid ja näe toimis, ju ma siis olen ainuke, mis see motoin ja muud suured tegijad ikka asjast teavad eksole.
Peace, ma ei ole solvunud, lihtsalt pettunud asutuses, kes minu jaoks seisis minevikus veidi teistmoodi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.