Mis sa täna unes nägid?
Re: Mis sa täna unes nägid?
Noh, kui ma 125sega sõitsin, siis Põrgulistel keegi küsis umbes nii, et kas sellise 110+ eluskaalu juures võrriga raske sõita pole? Ma siis mokaotsast vastu, et sõita on ikka oluliselt kergem kui lükata. Anoh 2001a krossika puhul ma arvan, et eriti ei saagi midagi nõuda, see oli paras muuseum juba ostes.
350 on siiamaani veel suht ok, kui välja arvata probleemid mittelahutava siduri, lõhkenud esipidurivooliku, lagunenud tooreklapi, ära mädanenud elektri, iga väikse kõksu peale kõveraks tõmbavate lenksupoltide, keevitusest lahti murdunud sabaraami, poolitunud siduripumba kinnituse, kinni jäänud suretuslüliti ja maailma kõige õnnetuma küljejalaga, siis sõidab nagu kulda IZ-i meeste jutu vahele trügimiseks vast vähevõitu.
Anoh ega ma tegelt ei kurda, nagunii see mark on selleks, mida ma taga teen, pmst ainus kasiino linnas. Lihtsalt Honda kulul ei saa nalja teha - ma lubasin FB-s, et kui Brabec Saudi-Araabias ilma lagunemisteta finišisse jõuab, siis ma ei võta järgmise aasta kevadeni Honda vastupidavuse teemal ühtegi sõna suu sisse
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.