"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Kasutaja avatar

villy
Postitusi: 1064
Liitunud: 29 Juul 2010, 08:11
Tsikkel: KTM690, TM300
Asukoht: Tallinn, Pääsküla
Tänanud: 186 korda
Tänatud: 116 korda

Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Lugemata postitus Postitas villy »

Spoiler
will111 kirjutas: 14 Apr 2020, 16:15

Mina seal küll ühtegi naisepilti ei näinud. Oli mingi joonispilt kriipsujukudega. Kui sellise pildi lisamine leiab kõlapinda siis well done minumeelest. Aga kes käsib seda kommenteerima või selle üle arutama hakata?

Niinimet unistuste töö minu arusaamise järgi ju ka kellegile anti, lihtsalt loosi teel vist lõpuks. Kui hull kajastus siis hull kajastus...igaühe oma mure ja oma teha kui palju ta seda kajastab või sellest kuskil räägib. Mina olin ka alguses peaaegu vaimustuses, kuni lugesin jutu ilusti ise läbi ja sain teada, et tegelikult ikkagi palka ei maksta :D Siis sain aru, et ongi puhas turundus...aga ma sain sellest aru ilma mingeid järgnevaid faase ära ootamata ja LUGEDES TEKSTI LÄBI. ei tunne küll, et mind keegi kuidagi millestki tõmmanud oleks.

Mis kiisu või muid pilte keegi oma lehel avaldab või ei avalda on minumeelest selle lehe omaniku asi, mitte mingi kõiketeadjatest netikogukonna või ekstreemfeministude pea peale kukkumise klubi asi. Kui need kampaaniad ja asjad ei meeldi või ei sobi siis meil on ju täitsa avatud turg siin! Hääleta jalgadega, tee ise parem ja "sallivam" motopood või tee mida iganes. Milleks vinguda selle üle, et keegi oskab teha edukat kampaaniat???

Mina isiklikult pole ühegi kohaliku motopoe suurtoetaja, aga depoost olen ikka paaril korral mingeid varuosi ostnud ja ilusti kiirelt ning koheselt kätte saanud. Mingit probleemi suhtlemisel pole olnud ja kõik tundub väga pro. Samuti on depoo võimaldanud mul teha proovisõitu väga ägedate ratastega. Korralikku proovisõitu! Mis on minumeelest väga tänuväärne ja igati tervitatav. Seejuures ei olnud selle kampaania juures mingeid "peidetud nõkse". Läksid, võtsid ja sõitsid.

Nagu sealt facebooki kõrgelt kukkunud feministide postitustest ka selgelt näha oli siis põhjuse millegi üle vinguda leiab alati ja ükskõik kuskohast. Seekord leiti põhjus vinguda kriipsujuku pildi peale. Mõni üksiku inimese jaoks "stx tõsine teema", valdava enamuse jaoks korralik joke :D

Millele ma tähelepanu juhin on korduv muster, 1 eksitav reklaam, mis tekitab palju kõlapinda 2. Vabandus või tingimuste muutmine

Ma ei hakka arutama piltide sisu vms üle, vaid lihtsalt tõin välja mis reaktsiooni need tekitasid. Pole ma kirjutanud nende piltide alla nende sisu kohta kordagi varem :)

Unistuste töö ikkagi jäeti esialgselt ära, väidetavalt seoses sellega, et pole siiski seaduslik. Täna siiski muudeti arvamust.

Viimati muutis villy, 14 Apr 2020, 16:34, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”