Ettevaatust, autojuht teel!

Kasutaja avatar

shortcut
Tsikkel: HD FXDWG
Tänanud: 26 korda
Tänatud: 18 korda

Re: Ettevaatust, autojuht teel!

Lugemata postitus Postitas shortcut »

eimoR kirjutas: 09 Apr 2020, 21:34
eimoR kirjutas: 09 Apr 2020, 20:58
Spoiler
zorten22 kirjutas: 09 Apr 2020, 19:55

Eks tasuks ka "must ratas-must kiiver-must varustus" lembusest üle saada, siis on ka võimalus rohkem silma jääda.

Mul must ratas(teine tumesinine), must kiiver ja varustus, kindad on punased, kui külmem, siis ülla-ülla- mustad! Kui olen liikluses rattaga, siis eeldan ja ootan, et kõik autod minust igal võimalsel üle tahavad sõita. On katseid olnud, siiani pole ükski õnnestunud.(kolm korda üle õla)
Ei päästa ükski tuli ega vile ega ka krt teab mis, kui juhil pilk telefonis. Kui foori juures või ükskõik, kus pidurdama hakkan, siis esimesena ikka pilk peeglisse, et tagumine kodanik ka aru saab, mis toimub. Autoga sama. Kõik, kes ootavad kõrvalteel, et kuhugi keerata, on minu jaoks kohe ettekeerajad, kohe! Ja kui hakkabki ette keerama, siis ma ju teadsin.
Ise tuleb silmad lahti hoida, siis on suurem šanss kuhugi jõuda. Teiste peale loota..? No f-king way.

PS: ei ole kramplikult oma hirmus kinni, et kõik liikuv tahab mind maha lüüa, aga vasakul ajunurgas on üks osakond kogu aeg ootel- äkki saab "äksionit"

Kena kevadet!

Kui puude panemiseks juba läks, siis olen hetkel autojuht rollis: ei saa aru nendest mota vendadest, kes sõidavad päeval täis tulega.

Ma ei ole veel näinud mootorratta täistuld, mis päevasel ajal mind autoroolis pimestaks. Samuti ei ole mulle tulesid vilgutatud, kui ma täistulega vastu sõidan. Aga kuna Sa selle teemaks võtsid siis nähtavasti see lahendus töötab ja sa märkad mootorratturit. Ehk see ongi põhjus, miks päevasel ajal täistuli peale lükatakse :bsmile:

Kavasaki GPZ900R
Honda Transalp 650
Honda Dominator
Suzuki DRZ400
Harley-Davidson FXDWG

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”