Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas bitter »

Matm kirjutas: 19 Mär 2020, 17:03

Ühe poe lehte sirvides tundus, et tippmudelid on pigem suuremate ekraanidega, mul aga oleks valik 43", mis selle suuruse puhul head olemas on?

paistab, et selles suuruses on hinnakäärid umbes 3-kordsed, 250-750€:
https://www.euronics.ee/tooted/s/484/r/ ... p/143_9440
Konsulteeri rahakotiga. Ma sinu asemel ei võtaks väga tõsiselt seda juttu, et alla oled-i pole mõtet midagi osta. Oled on oluline siis kui soovid vaadata HDR... ja Dolby Vision kvaliteediga sisu.

Tv juures on peale paneeli veel mõned olulised asjad. Näiteks tulevad meelde hdmi pesade arv, tv op-süsteemi kasutusmugavus ja kiirus, HELI (mõeldes teistele pereliikmetele lükkan ma kodukino käima vaid teatud filmide jaoks, seega on väga oluline, et tv ise ka normaalselt kõlaks), puldi loogika ja mugavus. Tahad näiteks telefonist reisipilte suurele ekraanile saada, 260€ Hisense puhul ei ole see kaugeltki nii mugav kui mõne kallima margiga. Telekanalite signaal on pakitud, seega on väga tähtis - kui hästi suudab pildiparandustarkvara selle nigela ja ebaühtlase sisu ekraanil vaadatavaks teha.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”