Motomessid, kevad 2020 - kas toimuvad?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Motomessid, kevad 2020 - kas toimuvad?
urmas66 kirjutas: ↑16 Mär 2020, 08:52Ain kirjutas: ↑15 Mär 2020, 23:35urmas66 kirjutas: ↑15 Mär 2020, 20:53ranel kirjutas: ↑15 Mär 2020, 14:55Eesti nakatunute statistika pole ka enam reaalne. Viimased paar päeva ei taheta testida. Üks tuttav istub Võrumaal kodus kõigi sümptomitega, eelnevalt puutus diagnoositud koroonahaigega kokku. Alguses lubati kontrollima tulla, enam ei lubata sedagi, et puudub ressurss. Kui ei testita, ei lähe ka statistikasse kirja.
Kõige etem lahendus tundubki, et võimalikult palju nakatumist edasi lükata ja kodus/inimestest eemal toimetada. Mina näiteks jõudsin eile päris palju garaažist ära koristada, mille jaoks olen juba pool aastat hoogu võtnud.
Harjumaal Viimsis ootas juba teisipäeval haige inimene peaaegu 3 päeva ,et tuldi proovi võtma(käis Saaremaal) mees käis tööl. Vastuse sai laupäeva lõuna paiku ehk 4 päeva pärast. Õde puutus temaga kokku ja mina ka õega,meil midagi hetkel veel pole. Arstid proovi ei pea vajalikuks võtta, helistasin siia ja sinna ja lolliks ma jäin.
Just sain veel teada,et olin neljap ja reede remondifirmas mitu korda koos inimesega ja seda ka üsna lähedalt,kes on nüüd haige. Arstide jutt,et pole hullu,aga ma ise ikka üritan niipalju kui võimalik, kodus olla või kui hädastui vaja tööjuurde minna,siis nii et seal kedagi ei ole.
Tuttav arst ütles(tallinna ühe suure med asutuse juht),et meie numbrid on reaalsusest palju väiksemad ja kõigi otsustega jäädi mitu päeva hiljaks. Proove ei võeta,sest see pidi kallis olema,lihtsam on mitte võttaÜtleme nii, et see viimane väide on ka selline huvitav.. Professionaalne arst sellist juttu kindlasti ei räägiks arvan.. Ja seda siin edasi kaagutada on ka omaette teema. Kui üteldakse inimestele , et vältige suuremaid kogunemisi siis ikka näed veel täna televiisorist kuidas kuhugi loodusesse on laste sünnipäeva mindud pidama.. Ja pärast kui keegi haigeks jääb on riik süüdi ,arstid süüdi ja kindlasti ka Ansip.
Seda väidet ei öelnud arst vaid ametnik ja see on reaalsus. Seda öeldi ju eile lausa meedias ametlikult välja, et pole mõtet kõigilt kahtlusega inimestelt proove võtta.
Tundub, et see väide on siiski tõsi. ~ 31 aastane tuttav Võrumaal istub kodus kõigi nende haigusnähtudega. Puutus kokku diagnoositud haigega. Alguses lubati, et kiirabi tuleb testima. Viimane info oli aga, et resurssi ei jätku ja testima ei tulda.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.