Kuhu 2020 hooajal matkatakse
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Re: Kuhu 2020 hooajal matkatakse
jkristjan kirjutas: ↑10 Mär 2020, 16:32Elu võib elada keeruliselt või lihtsalt, maitse asi. Mina saan "2020 hooajal matkamise" teemast nii aru, et see hooaeg on meie kohalik hooaeg, st saad sõitu alustada kodust ja tulla tagasi koju ja kuna tegemist on motomatkaga, siis mootorrattaga lähedki. Kui sa saadad ratta talvel konteineriga Aafrikasse, lendad sinna-tagasi, käid vahepeal veel Rammsteini kontserdil ja ostad Lätist viina, siis see on kõik ok, aga see pole eriline 2020 hooaja motomatk. Aga kui ma seoses oma matkaga mingi praamipileti ostan ja kuskil planeeritud sihtkohas korteri bookin, siis selle raha ma saan minust sõltumatu reisitõrke puhul tagasi küll. Kuigi ma tean, et siin foorumis on levinud mentaliteet, et seadused, lepingud ja tingimused ei tähenda midagi ja midagi ei saa ja midagi ei ole ja väikestele vaestele mootorraturitele istuvad kindlustus, Europark, riik, politsei ja kurjad vaimud pidevalt pähe ja selles osas pole mõtet vaielda, sest seda ütles tuttava tuttav, kelle ühel teisel tuttaval on üks tuttav jurist.
Kuhu siis sel hooajal matkaplaanid tehtud on?
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.