Poolast mootorratta toomine
Re: Poolast mootorratta toomine
Tort, kui on tööpäev, vastav asutus on avatud ja/või müüja tahab sinna sinuga minna siis ilmselt lähed...kui ei, siis ilmselt mitte. Ma ütleks, et see käik on rohkem müüja kui ostja huvi. Eks see numbrite ära andmie samamoodi.
Samahästi võid ju tegelikult sõita ostetud rattaga lihtsalt koju ja siis teoorias saata numbrid neile sinna poola tagasi näiteks.
eetarga, sinu jutust ma aru ei saa. mina ei räägi saksast, vaid ma räägin poolast - LOE TEEMA PEALKIRJA!!! mis on sinu meelest "oskustöölise" teguviis ja mis mitte...noh ütlen ausalt, et mul on sellest täiesti tuimalt pohhui kui ma lähen omale sealt ratast tooma siis mind huvitab ainult see, et ratas saaks toodud ja mul oleks olemas vajalik dokumentatsioon siin arki minekuks. Muu mind ei koti PUNKT, ja sinu arvamus sellest, mis peab olema saksas mind samuti ei koti...mis see siia puutub?
"Ma ei ole üldse Poola paberitemajandusdega kursis - ja ausalt õeldes ma ka ei viitsi ennast kursis viia - aga ma tahan riskid vältida" kui sellise asja kirja paned siis tegelikult võiks küsida, et miks üldse kommenteerida? teema pealkirja oskad ju lugeda?
mingeid ilgelt imelikke "mis siis kui" case võib alati välja tuua...omanik sureb üle andmise hetkel ja mida veel. no tore, et viitsid muinasjuttu vesta aga mis need remuse jutud siia teemasse reaalselt puutuvad?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.