soovitan kõikidel load ära teha :D:D:D:D:D:D:D:
Moderaator: Moded
soovitan kõikidel load ära teha :D:D:D:D:D:D:D:
Jäin täna mendile vahele .... kuna olen 14 ja lube pole midagi seadust ei rikkund lihtsalt seisin ristmikul ja nad pidasid mu kinni küsisd et kas lube on vastasin et ei ...vedas sain hoiatuse ja pidin rolleri käe kõrval koju lükkama politsei ütles et enam seda rollerit ei puuduks mul vedas et ta mu rolleri dokke ei vaadand seda muidu oleks saan 2 kortselt sest mul oli saja kkuubin masin .... vot nii traff olekeks muidu olnud 6000korda 2 ehk 18 kui oleks saanud tead et 100ccm on ... soovitand kõikidel load teha sest mendid võtavad vahele praegult päris julmalt kõik rollerid mis silma jäävad võtavad vahele
speedfight2 100cc// aprilia rs 125// kawasaki ninja zx 6-r (636)
su zuzuki 100 cm3? ää ok sul vedas küll jah ma sain ise 70 cm3 masinaga trahfi ja pidin käe kõrval koju lükkama ja saa saad 180kr kui sa eest ära ei sõida aga kui enne otsuse ´ teada saamist menti load viid ei saa midagi! kui sa neile ei ütle et 100cm3 ja kiirust ei ületa siis ei tee nad midagi!
Tark ei torma!
Re: soovitan kõikidel load ära teha :D:D:D:D:D:D:D:
Roller on sama nagu auto, miks inimesed arvavad, et kui sõidavad rolleriga siis pole neil lube vaja! Miks te 14 aastased siis autoga ei sõida ringi?zuzuki kirjutas:Jäin täna mendile vahele .... kuna olen 14 ja lube pole midagi seadust ei rikkund lihtsalt seisin ristmikul ja nad pidasid mu kinni küsisd et kas lube on vastasin et ei ...vedas sain hoiatuse ja pidin rolleri käe kõrval koju lükkama politsei ütles et enam seda rollerit ei puuduks mul vedas et ta mu rolleri dokke ei vaadand seda muidu oleks saan 2 kortselt sest mul oli saja kkuubin masin .... vot nii traff olekeks muidu olnud 6000korda 2 ehk 18 kui oleks saanud tead et 100ccm on ... soovitand kõikidel load teha sest mendid võtavad vahele praegult päris julmalt kõik rollerid mis silma jäävad võtavad vahele
Lubede puudumine - 6000.-zuzuki kirjutas:traff olekeks muidu olnud 6000korda 2 ehk 18 kui oleks saanud tead et 100ccm on ...
Registreerimata - 6000.-
Numbrimärgita - 12000.-
Ülevaatuseta - 3000.-
Kindlustuseta - 1800.-
Võib juhtuda, et mõnega nendest panin paarituhande krooniga mööda, kuid põhimõtteliselt võib siit igaüks ise maksimaalse trahvi arvutada. Üldjuhul laksatakse trahv ikka kõige suurema rikkuse järgi.
mul endal juhtus selline probleem,et load olid aga kaotasin ära!ma lähen arki ja saan uued,aga tekkis selline kysimus et kas kitsed saavad ka arvutist kontrollida minu lubade olemasolu?kui ei siis on neid võimalik võltsida?
pole ise kordaghi vahele jäänud...olen eest ära sõitnud!!!aga mis trahvid on eestärasõitmisel?

hmm, kui 6000 x 2 = 18 000, siis oleks politsei matemaatikas tõesti "tark".zuzuki kirjutas:6000korda 2 ehk 18 kui oleks saanud tead et 100ccm
Või hoopis sina?
Politsei võtab vahele kõik kahtlased, või siis reidi käigus, kuid siis ka kõiki!
mul endal juhtus selline probleem,et load olid aga kaotasin ära!ma lähen arki ja saan uued,aga tekkis selline kysimus et kas kitsed saavad ka arvutist kontrollida minu lubade olemasolu?kui ei siis on neid võimalik võltsida?
pole ise kordaghi vahele jäänud...olen eest ära sõitnud!!!aga mis trahvid on eestärasõitmisel?

kas tuleb üks veel?Reiks kirjutas:mul endal juhtus selline probleem,et load olid aga kaotasin ära!ma lähen arki ja saan uued,aga tekkis selline kysimus et kas kitsed saavad ka arvutist kontrollida minu lubade olemasolu?kui ei siis on neid võimalik võltsida?pole ise kordaghi vahele jäänud...olen eest ära sõitnud!!!aga mis trahvid on eestärasõitmisel?
![]()
ma ei tea kas too oli õige jutt aga mul tuttav sai joobes peaga alaealine lubadeta sõites 920 kr trahvi:)olli kirjutas:Lubede puudumine - 6000.-zuzuki kirjutas:traff olekeks muidu olnud 6000korda 2 ehk 18 kui oleks saanud tead et 100ccm on ...
Registreerimata - 6000.-
Numbrimärgita - 12000.-
Ülevaatuseta - 3000.-
Kindlustuseta - 1800.-
Võib juhtuda, et mõnega nendest panin paarituhande krooniga mööda, kuid põhimõtteliselt võib siit igaüks ise maksimaalse trahvi arvutada. Üldjuhul laksatakse trahv ikka kõige suurema rikkuse järgi.
-
mul on load tehtud (: "kokkutuleku" (selle järva) ajal sain muidu 180.- trahvi. ja muide see autoga söitmise teema kohta - ega kust sa tead, et ei söida autoga? 

Viimati muutis kuuuljusss, 06 Sept 2005, 21:24, muudetud 1 kord kokku.
Paberitega hull.
Märgiks siis korraks veel ära, et kõik minu poolt toodud trahvid on maksimaalne summa, mida võib tavakodanik saada.Kiku kirjutas:ma ei tea kas too oli õige jutt aga mul tuttav sai joobes peaga alaealine lubadeta sõites 920 kr trahvi:)
Joobes peaga sõitmise eest võib saada kuni 18000, sama ka selle eest, kui annad oma rollerit/autot joobes peaga inimesele juhtida.
Aga ega see ei õigusta juu lubateta sõitu50ccm kirjutas:Sest rolleriga sõites ei pea patja p**se alla toppima![]()
![]()
Ei aga tegelikult auto roolist paistaks see et 14 oled nagu rohkem välja kui rolleriga sõites...
Ja ma usun et sellist 14 aastast vict ei leidu kes autoga ringi poleks sõitnud, isegi otse on sõidetud mitte ainult ringi![]()

PEACE