Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
Teema algataja - Postitusi: 296
- Tänatud: 27 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
Mõnus arutelu on lahti läinud ja eetlastele kohaselt ka tülli mindud. Täpsutan, et "mina" ka EI KARDA seda testi sooritada ja olin selle kiirabiauto juht,kes poisi ära viis ning talle tõsiselt kaasa tundis.
Aga asi on jah põhimõttes, et TÜ pole eksam..kuhu tullakse oma oskusi näitama-proovima ja kui siin väidetakse, et "seda testi on juba 5-10a tehtud"...siis vot nüanss ongi selles, et "selle uue mõõturiga ehk seadmega" pole tehtud ning TÜ ei teadnud ise ka(kusjuures ega sealsetele töötajatele see testi vorm ka ei meeldinud)...kuidas minema hakkab ja opaaa...läks pea kohe HALVASTI!!!!
Minu mõttes on kõige tähtsam ohutus ja SEE pole 99% täidetud sellisel moel nagu enamuses TÜ-puntides hetkel on.... st puudub ohutu rada või plats ehk ruumi pole, tavaliselt on TÜ personaal 1-2 meest ja kuskil nende nõuetes pole kirjas, et keegi neist peab omama A-kategoorija lube...seega seda sõidutesti NEMAD teha ei saa-ega tohi...aga nõue on Maanteeameti poolt nendele antud, et kontrollida ja uue-kaasaegse vahendiga! Mind ennast lausa huvitab, et halb pretsedent on loodud...huvitav,mis nüüd muutub-kas muutub või kuidas edasi minnakse, sest ka TÜ-algatati nö ametkondlik juurdlus ja sellel on ju ka mingi tulemus.....kunagi.
Aga minu isiklik arvamus on ka, et SEE POLE EKSAM ja sellist testi tehku TÜ....või ärgu tehku üldse või tehku nö vana-kontrollitud moodusel.
Ma tunnen antud TÜ punkti ülemust ja hoian ennast kursis, et mis edasi saab...ja annan ka siia teada kui huvi on?
Mõnusat-edukat ja ohutut algavat hooaega motomehed-naised!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.