Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
Minujaoks ei ole küsimus selles kas keegi oskab või ei oska pidurdada, vaid asi on PÕHIMÕTTES - mille jaoks on ülevaatuspunkt ja seal töötavad inimesed.
Ülevaatus kui selline on minujaoks teenus ja mina kui teenuse ostja ei peaks teenuse pakkuja tööd ise ära tegema - selle eest ma ju maksangi. Piduritesti ise tehes sa justkui maksad kellelegi teisele selle eest, et oma rattaga ise sõita
Mina maksan teenuse eest ja teenuse pakkuja pakub teenust. Ning kui ta selle käigus mu ratast vigastab, ongi tema vastutada ja remontida.
Kui sa viid auto käsipesulasse ja maksad teenusepakkujale pesu eest siis sa ju ei võta ise nuustikut kätte ja ei pese autot ära samal ajal kui teenusepakkuja kõrvalt vaatab
Sõiduoskus siinjuures ei mängi niipalju rolli, sest justnimelt, shit happens ka päriselus ja kui teha ka liikluses äkiline pidurdus võib käna panek juhtuda igaühega, eriti kui tee on niiske, tolmune või mis iganes.
Kiirendades spidokalt 40 ootamine ja siis kiirelt pidurite muljumine, sinna lisades veel kerge närvi ja kaheldavad teeolud/asukoht ning täiesti vabalt võibki juhtuda et käid käbla. Tuletage meelde oma ARK eksameid - kas seal antud manöövrit teha oli lihtne ja lebo?
Jah, "õiged" tsiklimehed taovad siin rinda ja ütlevad et "õiged" tsiklimehed saavad selle kõigega vabalt hakkama ning ma tegelikult ei vaidlegi sellega, teil on põhimõtteliselt õigus. Aga PÕHIMÕTTELISELT jällegi ei ole see manööver ülevaatuspunktis õige, kui seda ei tee ülevaataja ise.
Mis järgmiseks - hakkame autodega kihutama 100km/h ning põikama ülevaatuspunkti juures põtradest, autodest ja teele visatavatest inimeste topistest mööda sest üks "õige" autojuht peaks sellega ju hakkama saama?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.