125se enduro/supermoto valik.

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
a22t

125se enduro/supermoto valik.

Lugemata postitus Postitas a22t »

Kas Yamaha DT125, Derbi Senda SM 125 või midagi muud?

oluline oleks sõidumugavus, vähene bensiinikulu, ja vastupidavus.
Kasutaja avatar

kribu

Lugemata postitus Postitas kribu »

soovitaksin kindlasti yamaha dt. see on yamaha mudelivalikus juba nii kaua olnud, jõutud on väga hea lõpptulemuseni. väga vastupidav ja heade omadustega mootor. ja pealegi, on dt 2 taki, kuid derbi 4 takti. kui üldse osta võrr, siis ainult 2 taktiline.

Teema algataja
enta

Lugemata postitus Postitas enta »

Kirbul täitsa öigus ja lisaks ise veel seda et osta parem sm. enduroga on vahel nats ebamugav.
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

enta kirjutas:
Kirbul täitsa öigus ja lisaks ise veel seda et osta parem sm. enduroga on vahel nats ebamugav.
kribul ikka :wink: . Soovitan ise samamoodi Yamaha DT 125, sest usu mind. Metsas tahad sa sõita ja tee mis tahad, kuid SM-ga ei tule see sul nii hästi välja, kui enduroga. 125-se puhul tasub võtta vast 2 taktiline. Kuigi neljane võtab vähem kütust ja on vähe rahulikum, siis 2 taktiline on äkilisem nii kohalt minekul, kui metsas sõites. Minu soovitus Enduro ja 2 takti. Nagu kribugi soovitus. :wink:
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

2T dt maksab 75000.- aga 4T dt maksab 50000.- ise olen sõitnud sellise uue 2t dt-ga ja võib öelda, et päris äkkiline asi ja edasi läheb hästi. Aga stoc.-is üle 120km/h ei lähe vb on mingi piiraja taoline asi kuskil peal aga see 120km/h tuleb peaaegu kohe kätte.

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

Ühes tehnikamaailmas olid 125 ccm SM ja endurode võrdlus. Otsi see number kuskilt üles ja sealt saad palju inffi. Mina ise soovitaks Aprilia MX 125 sest sellest pidi saama praktiliselt 25 KW välja pigistada ja kindlasti on ta hea minekuga, vastupidav ja kvaliteetne.
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kasutaja avatar

kribu

Lugemata postitus Postitas kribu »

4takti on odavam kui 2 takti, kuid sõiduomadusi ei anna võrrelda. osta parem paar aastat vana 2takti tsikkel kui tutikas 4 takti
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

bilabong kirjutas:
Ühes tehnikamaailmas olid 125 ccm SM ja endurode võrdlus. Otsi see number kuskilt üles ja sealt saad palju inffi. Mina ise soovitaks Aprilia MX 125 sest sellest pidi saama praktiliselt 25 KW välja pigistada ja kindlasti on ta hea minekuga, vastupidav ja kvaliteetne.
Just seisab see tehnikamaailm laual :D. Kui vaja, siis võin skännida nädalavahetusel pildid sisse ja üles panna. Ei tea kuidas autoriõigustega jääb? :roll:

stenu10

Lugemata postitus Postitas stenu10 »

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”