Kas palganumbrid peaksid olema avalikud?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Kas palganumbrid peaksid olema avalikud?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas: 28 Veebr 2020, 20:01

urmas, sry aga sa ei tea helsingis elamisest ilmselgelt mitte halli haisu ka! pole mõtet nii lampi lahmida...milleks, kellele seda laest võetud valeinfot taaskord vaja on?

elatakse siin isegi nii vähese kui 200 eest kuus, täiesti "elamisväärne" on võimalik saada alates umbes 400ga. need numbrid on faktid, mitte arvamus või kuskilt kellegi käest kuuldu. peamiselt sõltub sellest, kus paikneda tahad.
lisaks, väga lihtne fakt on ka see, et isegi kui eluaseme peale kulutad helsinkis 750e 1500st siis oled endiselt PALJU paremas rahalises seisus kui tallinnas 585eurost 250 kulutades. miks nii ilmselgete asjade üle arutada on vaja, aru ma ei saa :?

200 eest saad elamispinna Helsingis? Mitte voodikoha karavasarais? Ma pidasin silmas korterit,mitte mingit ei tea mida,kus magada saab. Ma tean seal elamisest ja kõigest muust ka ikka üsna palju.Mul on sõpru nii kohalike,kui sinna läinute seas. Puhtalt töö pärast olen ka sunnitud teadma. Ja Helsingi ei ole teisele poole Espood või Vantaad. Jutt käis Helsingist,aga ega elamispinna üürimine ka eelpool nimetatud kohtades oluliselt odavam pole. Jah Sipoos või Kirkonummis või Nummelas või mida iganes, on kindlasti odavam leida,aga vaata kus need asuvad. Mul sõbra(kohalik) poeg üüris ülikooli praktika ajaks Hämeenlinnas kööktuba 540€ kuus. Paras peldik oli a´10 ruutu. Tegid ise kerge remondi ,et kannataks elada.
Millegi pärast enamus eestlasi saavad Soomes lihtöö peal normtundde eest vähemalt 3000 neto kuus palka ja elavad olematu raha eest korralikus korteris. Kahjuks ei ole see ühegi kauem seal elanu ega kohaliku teada võimalik. Minu üks sõber(kohalik) saab bussijuhina linnaliinidel 1700-1900 neto kuus,aga eestlased saavad topelt,kui kuulama hakkad. Huvitav mille eest neid nii hinnatakse :)

Viimati muutis urmas66, 29 Veebr 2020, 10:23, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”