Kas palganumbrid peaksid olema avalikud?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Kas palganumbrid peaksid olema avalikud?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

jkristjan kirjutas: 28 Veebr 2020, 10:23

Aga mis hoiab 584 eest Prisma korvikogujat Tallinnas, kui sama asja eest Helsingis saaks 1450, see on müstika. Seda just eriti selles vaates, et kui Tallinn meeldib siis fine, tööta 3 kuud ära ja saad ülejäänud 9 kuud oma armsas Tallinnas puhata, nahui nühkida 200 päeva aastas nüri tööd.

Sa oled nagu ühe pisiasja unustanud,et Helsingis tööl olles peab kuskil elama ja midagi sööma ning tööle sõitma ka. Tallinnas saab elamisväärse väikse elamise mõnesaja euroga,aga Helsingis läheb min ligi tonn ära. Ma küll ei tea kedagi,kes ükskõik mis maal oleks lihtsa oskusi mitte vajava tööga heale tasemel elu endale saanud.

Kui teemasse siis mina olen seda meelt,et:
Eestis on töökal ja mingit eriala-oskusi omaval inimesel võimalik täiesti normaalselt ära elada ja ka elu nautida. Kes siin ei saa hakkama ,ei saa seda ka mujal. Seda on korduvalt tõestanud elu ise.
Üleüldiselt elatakse eestis täna läbi aegade parimal tasemel.

Viimati muutis urmas66, 29 Veebr 2020, 10:24, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”