Kawasaki z750 2007 (raymps)

Teema algataja
raymps
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Kawasaki z750 2007 (raymps)

Lugemata postitus Postitas raymps »

Nooniii, oli ilus päiv. Kuna ei saanud mingit infot kes sumpsidega tegeleb, siis lasin rahumeeli orginaal torusse relaka, miks ka seda väljalakse teemat edasi lükkasin, põdesin seda keevitust, kogemus oli krossari sumpsi auke keevitades, sõbra elektrood keevitusega, 1 auk oli 2 tuli juurde :D jne. Aga omale sai ammu üks edevam traatkeevitus ostetud. Natuke proovipinnal masina sättimist ja üli ilusti keevitas selle õhukese toru ära. Hääl on üli muhe :-||| Ühtlasi leiutasin/keevitasin spido hoidja. Puudu on ainult külje slaiderid, ehk jõuavad järgmine nädal. Kunagi tahaks tagumise istme asemele plastiku panna. Muidugi ei leidnud ma omale meeldivat maski panin orginaali tagasi, külmanärviga lasin plastikusse relaka sisse, alles jäi ainult kaks konti ja kuse hais, nagu öeldakse :D aga mulle meeldib rohkem kui stock.
Pikka kokkuvõtet ei hakka kirjutama, otseselt sai ainult iluravi tehtud, kõvasti värve muudetud ja raha hiinasse saadetud.
Muidugi lahtivõttes keerasin igasuguseid detaile lahti ja samas ka kohe kinni, korrutasin omale esimene ratas, selle ka värvisin spreipurkidega, kaugelt on hää, ligidalt kannatab ka vaadata, messile ei lähe ja kriitikat kannatan. Muidugi iga asja tehes istusin maha vaikselt hakkasin tegema, mötlesin kuidas mis jne.. aga samas jälle kurat esimene ratas.. :wack: Muidugi esimese ratta all ei mõtle ma nuud müümisele, kuna Z on väga ilus pill, raha mured puuduvad, ruumi ka nagu on, plaan on ta pikaks ajaks alles ikka jätta. :bsmile:
Aga.. kevadel läheb sõitmiseks..

IMG_20200215_165638.jpg
IMG_20200215_165610.jpg
IMG_20200214_223030.jpg

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”