Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Kasutaja avatar

and
Postitusi: 127
Liitunud: 14 Okt 2016, 15:37
Tsikkel: Warrior
Asukoht: Tallinn-Viimsi
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 6 korda

Re: Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Lugemata postitus Postitas and »

Ain kirjutas: 12 Veebr 2020, 21:19

Üks on kindel, et need Sinu viidatud käärid ei tule siinsete kaupmeeste meeletust ahnusest.. Peame aru saama, et meie turu suurus võrreldes Saksamaaga on kordades väiksem.. Ja meie kaupmees ei pruugi sellise hinnaga isegi seda maaletoojalt kätte saada millega mõni e-pood seda müüb... Ja ilmselgelt mida rohkem kasutatakse meil seda soodsat välismaist e-poodi seda raskemaks läheb elu meie pärispoodidel kellel on vaja hoida laoseisu, maksta palka, üüri jms... Kahju, et see nii on aga see on paratamatus.. Ja kunagi tahad osta ükskõik millist väikest jublakat pead selle ostma sealt kaugest e-poest ja veidike ootama.. Eriti "hea" on veel see asjade proovimine meie poes.. siit saadav nõuhau ja hiljem ikkagi kaugest e-poest tellimine..

Loogika! No kui pood ei saa sellise hinnaga nagu teine e-pood müüb, siis see pood peaks ise sealt e-poest hakkama omale kaupa sisse ostma mitte tootjalt 😀

Aga muidu mulle tundub et eesti poodide hinnakäärid enam nii suured ei olegi täna aga pigem probleem, et laoseis on tihtilugu väike ja seega pole nende kaudu lihtsalt tellimusel mõtet.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”